Interieur reiniging

 
Wanneer u uw huidige boot wilt gaan verkopen of u heeft net een nieuwe boot is gekocht dan is een grondige schoonmaak van het interieur vaak geen overbodige luxe, ook die service kunnen wij voor u uit handen nemen.

Met een stoomreiniger reinigen wij het tapijt en de kussens (dieptereiniging) waardoor vlekken worden verwijderd en het interieur weer schoon en fris wordt.

Interieur van de boot reinigen

We stofzuigen de boot, reinigen de tafels, de keuken, de kastjes, het toilet en we verwijderen eventuele schimmel als die aanwezig is.

Vinyl of (kunst)lederen bekleding worden ook door ons gereinigd en daarna beschermd tegen nieuwe invloeden van buitenaf.

Daarnaast worden alle kunststofdelen gereinigd en op kleur teruggebracht, zodat uw boot er weer als nieuw uitziet.

Bij nare of onaangename luchtjes is het mogelijk om door middel van een speciaal geur neutralisatiesysteem (ozon apparaat) de bewuste ruimte te neutraliseren zodat het weer fris ruikt.

Naast de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden aan uw boot kunt u bij ons ook terecht voor het verwijderen van brand- en roetschade.
 

Interieur reiniging


Hiswa Amsterdam Boat Show

Sikkens

Hempel Yacht

G R Pro-clean Deep Clean Protection For Boats & Yachts

Geld lenen

Wij reinigen het Interieur van uw boot of jacht en maken alles weer fris en schoon.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid
1 bezoeker online

Tags: interieur reiniging, boot schoonmaken, boot interieur schoonmaken, binnenkant boot schoonmaken, bootstoffering reinigen