Caravan reinigen

Naast het professioneel reinigen van boten en plezierjachten kunt u bij ons ook terecht voor het schoonmaken en poetsen van uw caravan of stacaravan.

Stacaravan reinigen en poetsen
Zure regen en zon doen dagelijks een aanval op de buitenkant van uw caravan. Het regelmatig reinigen van uw stacaravan met de juiste middelen is daarom een noodzaak om uw dure investering te beschermen tegen al deze invloeden. Die weersinvloeden laten hun sporen duidelijk achter op uw caravan.

Wat doe je met een stacaravan die een jaar lang in de buitenlucht heeft overwinterd en in weer en wind of onder de bomen heeft gestaan of een caravan die in een overdekte stalling heeft gestaan en helemaal onder het stof zit?

Een wasbeurt is in beide gevallen hard nodig en om de laklaag zijn beschermende werking niet te laten verliezen dient de caravan te worden voorzien van een nieuwe waslaag.

De meeste mensen voeren deze werkzaamheden zelf uit, maar als u kunt deze klus ook uitbesteden aan ons.
 
Caravan schoonmaken
caravan reinigen Na een lange winter komt er een hardnekkige vuillaag op uw caravan die met een gewone wasbeurt niet verdwijnt. U kunt de caravan reinigen met een borstel en spierkracht maar dit is vaak niet genoeg om de stacaravan weer echt mooi te krijgen. Na een wasbeurt met shampoo zijn hardnekkige vervuilingen zoals zwarte strepen, teer en hars vaak niet verdwenen en daarom is een speciale behandeling met speciale middelen nodig. Wij reinigen het exterieur handmatig of met behulp van een hogedrukspuit zodat uw caravan er weer als nieuw uitziet. Na het reinigen wordt de toplaag van uw caravan door ons voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar transparant pantser waardoor een glasharde verzegeling ontstaat die beter bestand is geworden tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, hars, en luchtverontreiniging.

Dit geeft de volgende voordelen:

  • De caravan is eenvoudig te wassen
  • Zwarte strepen zijn eenvoudiger te verwijderen
  • U hoeft de caravan niet meer in de was te zetten
  • De laklaag is moeilijk doordringbaar geworden

Naast het eenmalig wassen en reinigen van uw caravan kunnen wij uw stacaravan ook periodiek wassen, uw caravan is dan altijd schoon en u heeft er verder geen omkijken naar.
 
Klik hier voor meer informatie over periodiek wassen wassen van uw stacaravan.


Hiswa Amsterdam Boat Show

Sikkens

Hempel Yacht

G R Pro-clean Deep Clean Protection For Boats & Yachts

Geld lenen

Bij ons kunt u terecht om uw caravan compleet te laten reinigen en poetsen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat caravans / stacaravans schoonmaakt.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid
1 bezoeker online

Tags: caravan reinigen, schoonmaakbedrijf caravan, caravan poetsen, stacaravan schoonmaken, stacaravan poetsen, caravan schoonmaakbedrijf