Boot reinigen


Boot reinigenProfessioneel boten onderhoud gaat veel verder dan uw boot op een zaterdagmiddag even wassen met een sopje. Als eigenaar vecht u constant tegen de factoren die uw kostbare bezit aantasten.

Zure regen en zon doen dagelijks een aanval op de lak, de gel coat, het (roestvrij)staal, het leer en het vinyl. Het regelmatig reinigen van uw jacht met de juiste middelen is daarom een noodzaak om uw investering te beschermen tegen al deze invloeden.
 
Plezierjacht schoonmakenAls uw boot een hele zomer in het water ligt komt er een hardnekkige vuillaag op die met een gewone wasbeurt niet verdwijnt.

Wij reinigen het exterieur handmatig of met behulp van een hogedrukspuit zodat uw boot er weer als nieuw uitziet.

Jacht reinigen Voor het schoonmaken en het wassen van de uw boot maken wij gebruik van speciale producten die de beschermlaag niet aantasten en uw boot beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Naast het eenmalig wassen van uw boot kunnen wij uw boot ook periodiek wassen, uw boot is dan altijd schoon en u heeft er verder geen omkijken naar.
 
Klik hier voor meer informatie over periodiek wassen.

 
Boot reinigen
 


Hiswa Amsterdam Boat Show

Sikkens

Hempel Yacht

G R Pro-clean Deep Clean Protection For Boats & Yachts

Geld lenen

Voor het reinigen of schoonmaken van uw boot of jachtmoet u bij ons zijn! Polijsten en poetsen van uw plezierjacht is ook mogelijk. Het schoonmaakbedrijf voor uw boot!
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid
1 bezoeker online

Tags: boot reinigen, boot schoonmaken, boot poetsen, schone boot, boat clean, boat cleaning, boot onderhoud, boot schoon, boot service, boten schoonmaakbedrijf, boot wassen, boten reinigen, boten reiniger, boten schoonmaken, cleaning, jacht, jachtcare, jachtcleaning, jachten onderhoud, onderhoudscontract, periodiek reinigen, reinigen, reiniging, reinigingsbeurt, scheepsreiniging,schip, schipcleaning, schoonmaak, schoonmaakbedrijf, schoonmaken, was, wasbeurt, waslaag, wassen, yacht, yacht cleaning, yachtcare, yachtcleaning, schoonmaakbedrijf boot