Boot poetsen


Uw polyester boot wordt door UV-licht, zout water en zure regen langzaam dof, uw boot wordt daardoor erg kwetsbaar voor vuil en vorst.

De beste oplossing om dat te voorkomen is de boot (machinaal) te poetsen en polijsten. De glans wordt daardoor opgehaald en het polyester is weer in optimale staat, daarna wordt een beschermlaag (wax) aangebracht wat nieuwe verontreiniging en vervuiling zal voorkomen.

Als extra kunnen wij uw boot ook voorzien van een TefloSeal beschermingslaag die nog meer bescherming zal bieden.
 
TefloSeal biedt namelijk een uitstekende en langdurige bescherming tegen (weers)invloeden van buitenaf, het vuil kan zich daardoor veel minder goed hechten en uw boot is vervolgens veel makkelijker afwasbaar.

Door het interieur en het exterieur te laten reinigen verhoogt u ook zonder meer de inruil- of verkoopwaarde van uw oude boot. Het is daarom verstandig om uw boot voor de verkoop of inruil even te laten reinigen en poetsen.
 
Uit onderzoek blijkt namelijk dat de inruilwaarde van uw boot aanzienlijk stijgt als die van binnen en buiten in goede conditie is.
 
De waardestijging van de boot zal vele malen groter zijn dan de kosten van het reinigen en poetsen.


Boot poetsen


Hiswa Amsterdam Boat Show

Sikkens

Hempel Yacht

G R Pro-clean Deep Clean Protection For Boats & Yachts

Geld lenen

Wij poetsen uw boot of jacht zodat het weer als nieuw is. Wij reinigen poetsen en polijsten plezierjachten.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid
1 bezoeker online

Tags: boot poetsen, boot polijsten, jacht poetsen, plezierjacht poetsen, jacht polijsten, jacht waxen, boot waxen gelcoat bescherming, in de was zetten, bootpoets bedrijf, boten poetsen, botenpoets, botenpoets bedrijf, bootpoets bedrijven, boot poetsen, boot poetsers, boot polijsten, jacht poetsers,poetsbedrijf, poetsbedrijven, poetsbeurt, poetsen, poetser, polijsten, polyester