Antifouling


Antifouling is eigenlijk een verzamelnaam voor alle soorten verven en coatings die in de scheepvaart gebruikt worden om aangroei van allerlei organismen te verminderen. Ook voor het aanbrengen van een antifoulinglaag op het onderwaterschip van uw jacht kunt bij ons terecht.

Antifouling voorkomt dus aangroei van allerlei organismen op de onderkant van het schip, hierdoor zal de snelheid afnemen en de huid zal geleidelijk worden aangetast, bovendien zal het brandstofgebruik toenemen.

Bij de keuze van de juiste antifouling zijn het type en de snelheid van de boot van belang, ook het soort water waar u vaart is van belang.

Voor de wat snellere boten is zelfslijpende antifouling de beste keuze omdat dat geleidelijk oplost langs de onderkant van de boot. Aangroei krijgt bijna geen kans omdat er voortdurend actieve biocide vrijkomt.

Om een goede bescherming van de onderkant van de boot of jacht te garanderen raden wij aan om ieder jaar een nieuwe laag antifouling aan te brengen.

Wij werken met een aantal speciale partnerbedrijven in het hele land, deze bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd op prijs en kwaliteit.

We maken graag een afspraak met u om alle wensen te bespreken.


Antifouling


Hiswa Amsterdam Boat Show

Sikkens

Hempel Yacht

G R Pro-clean Deep Clean Protection For Boats & Yachts

Geld lenen

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe antifouling laag op het onderwater gedeelte van uw boot of jacht.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid
1 bezoeker online

Tags: antifouling, sikkens antifouling